M.M: NewsArchiveTemplate
NewsArchiveTemplate

Avoimet työpaikat

Haemme tuotepäällikköä tärinänvaimennustuotteiden tuoteryhmään

16.3.2018

Vuonna 1923 perustettu Christian Berner Oy kuuluu Christian Berner Tech Trade -konserniin, joka on yksi pohjoismaiden johtavista teknisen kaupan yrityksistä. Vuonna 1897 Ruotsissa perustettu, nykyään kaikissa Pohjoismaissa toimiva yritys, tarjoaa asiantuntijapalveluja, korkeatasoisia teknisiä ratkaisuja, laitteita ja materiaaleja alansa johtavilta valmistajilta. Asiakkaana ovat yritykset ja kunnalliset laitokset pohjoismaissa. Christian Bernerillä on toimistot Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Tuotepäällikköä

tärinänvaimennustuotteiden tuoteryhmään.


Tärinänvaimennustekniikka keskittyy ratkaisemaan tärinä- ja runkomeluongelmia sekä pienissä, että laajoissa sovelluksissa. Tuotteita käytetään esimerkiksi luomaan hiljaisempia asuin- ja työskentelytiloja, tehokkaampia ja hiljaisempia koneita ja laitteita, vaimentamaan liikennevälineiden aiheuttamaa tärinää ja melua sekä suojaamaan herkkiä laitteita haasteellisissa ympäristöissä. Tärinänvaimennusosastomme on teknisesti asiantunteva, joustava ja luotettava kumppani asiakkaillemme. Pyrimme asiakkaan tilanteen tarkkaan kartoittamiseen, jotta voimme yhdessä löytää teknisesti ja taloudellisesti soveltuvimmat ratkaisut. Tärinäneristystuotteemme ovat myynnillisesti markkinajohtajia sekä teknisesti markkinoiden parhaimpia.

Tehtävä:
Tehtäväsi on yhdessä päämiestemme kanssa suunnitella ja myydä asiakkaillesi erilaisia ratkaisuja tärinä- ja runkomeluongelmiin. Tärinäneristystuotteiden parissa työskentelee myös toinen tuotepäällikkö ja vastuualueet on jaettu sisä- ja ulkorakentamiseen. Tehtävässäsi tulet toimimaan sisärakentamisen parissa. Tyypillisiä kohteita ovat esimerkiksi elokuvateatterit, koulut, kuntosalit sekä vaativat saneerausprojektit. Meillä on pitkäaikainen, lojaali asiakaskunta ja heistä huolehtiminen on erittäin tärkeä osa tehtävääsi. Tärkeimmät asiakasryhmäsi ovat suunnittelutoimistot ja rakennusliikkeet. Toivomme kuitenkin, että sinulla on kiinnostusta ja kykyä luoda uusia asiakkuuksia ja asiakassuhteita myös muuhun teollisuuteen.

Menestyminen tehtävässä edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta. Etsitte yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja kehityshankkeisiin tai ongelmatilanteisiin. Vastaat materiaalien valinnasta, tarjouslaskennasta ja hintaneuvotteluista sekä toimit teknisenä tukihenkilönä asiakkaillesi. Suurin osa asiakkaistasi on Etelä-Suomessa. Asiakas- ja myyntivastuun lisäksi sinulla on myös omia nimettyjä päämiehiä Euroopassa. Yhteydenpito päämiehiin sekä yhteistyön jatkuva kehittäminen kuuluvat myös tehtäviisi.

Toivomme sinulta:
Toivomme, että olet luotettava, pitkäjänteinen, aikaansaava ja ratkaisukeskeinen henkilö, jolla on innostusta perehtyä tärinänvaimentamisen kiehtovaan maailmaan tai joka olet jo ehkä alan asiantuntija. Olet lisäksi luonteeltasi utelias sekä valmis että halukas oppimaan uutta. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus. Toivomme, että hallitset suomenkielen lisäksi myös englanninkielen sujuvasti. Toivomme myös, että ymmärrät tehtävässä myynnin tärkeyden.


Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan, kansainvälisessä, arvostetussa, alansa johtavassa yrityksessä. Saat laajan perehdytyksen tehtävääsi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee viihtyisissä, vastaremontoiduissa tiloissa Vantaalla Martinlaaksossa.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi osoitteessa www.adiente.fi, viimeistään 19.4.2018. Lisätietoja antaa tarvittaessa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.

TopContent: Link (7757)
Default.Master