M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Haemme tuote-/myyntipäällikköä annostelupumppujen ja mittalaitteiden tuoteryhmään.

2018-09-25

Vuonna 1897 perustettu Christian Berner Oy kuuluu Christian Berner Tech Trade -konserniin. Meillä on toimistot Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa ja olemme yksi pohjoismaiden johtavista teknisen kaupan yrityksistä. Tarjoamme asiantuntijapalveluja, korkeatasoisia teknisiä ratkaisuja, laitteita ja materiaaleja alamme johtavilta valmistajilta. Asiakkainamme ovat laajasti eri alojen yrityksiä ja kunnallisia laitoksia pohjoismaissa.

Katso videolta, mitä kaikkea teemme
Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Tuote-/myyntipäällikköä

vedenkäsittelylaitteiden tuoteryhmään

Tuoteryhmään sisältyy erilaisten kunnallisten ja teollisuuden prosessien säätösovellukset sekä veden- että jäteveden käsittelyn sovellukset. Tarjoamme asiakkaillemme sekä yksittäisiä tuotteita että kokonaisratkaisuja alan johtavien valmistajien tuotteilla toteutettuna. Yrityksenä olemme teknisesti asiantunteva, joustava ja luotettava kumppani asiakkaillemme. Pyrimme aina asiakkaan kokonaistilanteen kartoittamiseen, jotta voimme yhdessä löytää teknisesti ja taloudellisesti sopivimman ratkaisun joka sovellukseen.  

Tehtäväsi:

Olemme jo saavuttaneet paljon, silti meillä on edelleen runsaasti kasvupotentiaalia vedenkäsittelyn saralla. Nyt haemme SINUA, jolla on osaamista, kykyä ja innostusta viedä osastoamme eteenpäin vedenkäsittelytuotteiden ja -ratkaisujen osalta. Tuote-/myyntipäällikkönä vastaat itsenäisesti omista tuoteryhmistäsi sekä teknisesti että myynnillisesti. Saat laajan jo olemassa olevan asiakasportfolion ja toivomme, että hyvällä draivillasi haet aktiivisesti myös lisää asiakkaita ja mahdollisesti myös meille täysin uusia teknisiä ratkaisuja ja viet näin osastosi ihan uudelle tasolle.

 

Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää, että sinulla on kykyä ylläpitää hyviä asiakassuhteita ja lisäksi potentiaalia itsenäisesti luoda uusia asiakkuuksia. Työskentelytapamme on konsultatiivinen myynti, jossa yhdessä asiakkaamme kanssa etsimme räätälöityjä ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Teknisenä tukenasi ovat sekä pitkäaikaiset päämiehemme että kollegasi muissa pohjoismaissa. Asiakasvastuun lisäksi sinulla on myös omia nimettyjä päämiehiä Euroopassa, pääsääntöisesti Saksassa. Työnkuvaasi kuuluu asiakassuhteiden hoitamisen lisäksi, luonnollisesti myös päämiesten suhteiden ylläpito, yhteistyön aktiivinen hoitaminen ja kehittäminen. Tehtävä sisältää matkustamista Suomessa sekä satunnaisesti myös ulkomailla, yhteensä enintään noin 100 päivää vuositasolla. Tässä tehtävässä raportoit meidän liiketoimintajohtajalle.

Toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulla on kokemusta vedenpuhdistusalasta ja vahva tekninen tietotaito. Tehtävässä menestyminen edellyttää tuloksellista näyttöä myyntityöstä ja sinulla tulisi olla vähintään 5-10 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakkaita on paljon julkishallinnon puolella ja tämän takia on eduksi, jos sinulla on kokemusta kunnallisten hankintojen prosesseista. Lisäksi kokemus automaatiosta katsotaan eduksi. Toivomme että hallitset suomen kielen lisäksi myös englanninkielen sujuvasti, sillä tarvitset molempia kieliä päivittäin. Hyvä ruotsin- ja/tai saksan kielen taito katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole edellytys. Henkilönä olet avoin uusille asioille, ulospäin suuntautunut ja myyntihenkinen. Lisäksi olet oma-aloitteinen, utelias, idearikas ja halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan, kansainvälisessä, arvostetussa, alansa johtavassa pörssiyhtiössä. Meillä vaalitaan hyvää ilmapiiriä ja olemme ylpeitä siitä, että ihmiset viihtyvät meillä pitkään.

Tämä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa.

 


Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi osoitteessa www.adiente.fi, viimeistään 31.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.

TopContent: Link (7757)
Default.Master