M.M: NewsArchiveTemplate
NewsArchiveTemplate

Tuoteuutisia

Joustavaa, kustannustehokasta, helppoa ja turvallista!

22.1.2019

Christian Bernerin edustama A-SAFE -törmäyssuojien tuoteperhe säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Investointina joustava polymeeripohjainen törmäyssuoja on todella kannattava – törmäyksien sattuessa joustava materiaali palautuu takaisin muotoonsa eikä aiheuta vaurioita kiinteistölle eikä koneille. Ja asentaminenkin on helppoa ja nopeaa. Palkitun A-SAFEn pitkäikäiset törmäyssuojat ovat fiksu valinta!

A-SAFEn pylväät moneen tarkoitukseen – silkkaa säästöä teollisuuteen

A-SAFE iFlex Bollards on monikäyttöinen tuote, jota käytetään laajasti teollisissa, kaupallisissa ja julkisissa ympäristöissä. Se on suunniteltu suojaamaan rakenteita, koneita ja laitteita iskun vaurioilta. Törmäyksen sattuessa A-SAFEn pylväs suojelee lattioita ja ajoneuvoja sekä palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa. Ja kustannustehokkuus on todellista. Jo yhden vaurion sattuessa, on joustavan törmäyssuojan hankintahinta tienattu välttämällä kalliit korjauskustannukset tai uusien teräksisien suojien hankinnan.

 

A-SAFEn hyllynsuojat ovat helppoja ja nopeita asentaa

A-SAFEn Rack Guard -törmäyssuojat on loistava valinta suojaamaan ajoneuvojen törmäyksille alttiita hyllyjen jalkoja. Törmäyssuojan joustava rakenne absorboi ajoneuvon aiheuttamaa törmäysvoimaa suojaten sekä lattiaa, hyllyjä että itse ajoneuvoa. Rack Guard on helppo asentaa hyllyjen runkoihin ja kokoja löytyy useampia vaihtoehtoja. Rack Guardin oma työkalusarja nopeuttaa asennusta – ei tarvita lattiaan poraamista tai monimutkaisia kiinnitysjärjestelmiä.

A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat lähes kaikkialle

A-SAFEn laajasta tuoteperheestä löytyy ratkaisu lähes kaikkiin tarpeisiin: kulkureittien rajaamiseen, liikenteenohjaamiseen, hyllyjen suojaamiseen - A-SAFEn käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Läpivärjätyt törmäyssuojat soveltuvat erinomaisesti varastoihin, logistiikkakeskuksiin, tuotantolaitoksiin, piha-alueille, lentokentille, parkkitaloihin… Kaikkialle, missä ajoneuvojen törmäys on mahdollista tai missä kulkureittejä pitää erottaa liikenteeltä. Lisäksi tuotteet ovat testattuja ja ISO-standardin mukaan sertifioituja sekä täyttävät PAS13 -käytännön vaatimat turvallisuusehdot.

Katso alla olevilta videoilta, miten kestäviä, turvallisia ja miten helposti asennettavia A-SAFEn tarjoamat ratkaisut ovat. Ja ota toki yhteyttä, autamme sinua mielellämme turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Henrik Westerholm

toimitusjohtaja

Mobile: +358 405 50 47 66

Henrik.Westerholm@christianberner.com

Lisää infoa A-SAFEn tuotteista löytyy täältä >>

Videot:

A-SAFE iFlex Bollards -törmäyssuoja kestää! Katso video täältä >>

A-SAFE RAck Gurard on helppo ja nopea asentaa. Katso video täältä >>

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master