M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

A-SAFE törmäyssuojat nyt Christian Berneriltä!

2017-05-29

A-SAFEN TÖRMÄYSSUOJIEN EDUSTUS CHRISTIAN BERNERILLE

A-SAFEn innovatiiviset törmäyssuojat löytyvät nyt Christian Bernerin valikoimista.  Maailmanlaajuisesti käytetyt ratkaisut suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

Palkittu A-SAFE on maailman ensimmäisen joustavan polymeeripohjaisen törmäyssuojan valmistaja. Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen A-SAFE törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu – tuotteita voidaan modulaarisuuden ansioista uusiokäyttää ja läpivärjätyn polymeeripohjan takia ne ovat myös lähes huoltovapaita. Tuote ei ruostu, on kestävä ja joustava, joten turvallinen vaihtoehto myös kiinteistöille, koneille ja ajoneuvoille.

Joustava materiaali vähentää lattiaan kohdistuvia vaurioita sekä varsinaiseen törmäyssuojaan aiheutuvia vahinkoja. A-SAFEn joustavan materiaalin tuoma kustannustehokkuus on todellista: ei tule kalliita korjauskuluja eikä uusia törmäyssuojien hankintoja. Törmäyssuojat ovat testattuja ja ISO-standardin mukaan sertifioituja.

A-SAFEn tuotteet sopivat loistavasti perinteiseen teollisuuteen, mutta hygieenisyytensä tähden myös elintarvike- sekä panimoteollisuuden tarpeisiin. Myös maailman johtavat virvokkeiden valmistajat Heineken ja Coca-Cola luottavat A-SAFEn tömäyssuojiin. Törmäyssuojat soveltuvat myös ulkokäyttöön ja ne kestävät UV-säteilyä ja säävaihtelua. A-SAFEn törmäyssuojien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat – lisäksi tuotteiden ulkoasu on moderni, näyttävä ja huomiota herättävä.

A-SAFE törmäyssuojat ovat älykäs valinta. 

Lue tuotteista lisää ja lataa esitteitä täältä

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
Henrik Westerholm, henrik.westerholm@christianberner.com
puh. 040 5504 766

 

 

 

 

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master