M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

CB Uutiskirje: erikoismuovit maa- ja metsätalouskoneisiin

2016-02-18

Suorituskykyisemmät, kestävämmät ja kevyemmät kulutusosat muovista

ROBALON® on ainutlaatuinen liukumuovi, joka on kulutus-, korroosio-, kemikaalien-, UV- ja säänkestävää, joten soveltuu erittäin hyvin kosteisiin, kylmiin ja haasteellisiin olosuhteisiin. Vaihtamalla metalli ROBALON®iin, voi kulutusosan painon vähennys olla jopa 50-60%. Muoviosan tarttumaton, itsepuhdistuva ja liukas pinta sekä sen kestävyys ja keveys kasvattavat koneen suorituskykyä ja vähentävät polttoaineen kulutusta.
Lue lisää tarjoamistamme erikoismuoveista

Kulutusosat maatalous- ja metsäkoneille 
Röchling Leripa on valmistanut jo pitkään ROBALON® osia maa- ja metsätalouteen mm. erilaisiin maan-muokkaus-, viljely-, metsänhuolto- ja sadonkorjuukoneisiin. 
Tyypillisiä kulutusosia ovat aurat, siivet, ohjaimet, kiilat, teränsuojat, harvesterin kulutusosat, terät ja niittokoneiden liukulevyt. 
Muoviset kulutusosat pystytään valmistamaan tarkasti vastaamaan alkuperäisiä teräsosia. Teräkseen verrat-tuna osat ovat kevyempiä, kestävämpiä, korroosiova-paita, liukkaita, tarttumattomia ja usein helppo asentaa.
 
  Kuljetinruuvit ja vuoraukset 
ROBALON®-kuljetinruuvien käyttö-sovellusalue verrattuna teräksisiin on paljon laajempi. Kulutuskestävyys, liukuominaisuudet, pieni paino ja haasteellisten olosuhteiden kestävyys takaavat kustannustehokkaan vaihto-ehdon.

ROBALON®-vuorauksilla saat iskun-, korroosion- ja kemikaalien kestävyyttä sekä liukkautta esim. siiloihin, ränneille, kouruille kauhoille ja kuljetuslavoille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lataa esitteitä: 
Muovit maatalous- ja metsäkoneisiin pdf
Robalon muovit pdf

Lisätiedot:
Henrik Westerholm henrik.westerholm@christianberner.com 
p. 040 5504 766

TopContent: Link (7757)
Default.Master