M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Kori- ja automaattisuodattimet Christian Berneriltä!

2019-02-20

 

Christian Berner auttaa asiakkaitaan lähes kaikissa suodatustarpeissa Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme apua ja ratkaisuja suodatusprosesseihin niin ilman, kaasujen kuin veden ja nesteiden suodatuksen osalta. Maailman johtavien suodatinvalmistajien tuotteet löytyvät valikoimistamme.

Korisuodattimet – edullinen ja pitkäikäinen ratkaisu

Korisuodatin on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset edullisen ja pitkäikäisen suodattimen esimerkiksi pumpun suojaksi, jäähdytysveden, kiertovesien tai vaikkapa työstökoneiden öljyjen suodatukseen. Filtration Groupin Simplex ja Duplex -suodattimia on saatavana valuteräksisinä, joissa on monenlaisia pinnoitusmahdollisuuksia sekä haponkestävästä teräksestä valmistettuja suodattimia hitsatuilla rungoilla.  Suodattimia on saatavilla hyvin laajalla suodatus- ja kokoalueella: suodatinmateriaaleja on saatavilla alueella 25 μm …. 10 mm, yhteitä DN 20 … DN 800 ja kokoja 200 … 50 000 l/min.

Automaattisuodattimet varmistavat keskeytymättömän toiminnan

Filtration Groupin valmistamat automaattisuodattimet mahdollistavat prosessin automaattisen ja keskeytymättömän toiminnan – suodattimen puhdistus tapahtuu automaattisesti paine-eromittauksen perusteella. Käyttökohteet muun muassa elintarvike-, kemian- ja konepajateollisuus sekä erilaisten vesien suodatukset.

Filtration Group tarjoaa erittäin laajan valikoiman automaattisuodattimia: suodatinmateriaaleja on saatavilla alueella 10 … 2 000 µm, yhteitä DN 20 … DN 800 ja suodattimien kapasiteetteja 200 … 25 000 l/min.

Expect more -lupaus toteutuu myös suodatustarpeiden osalta. Olipa suodatustarpeesi millainen tahansa niin käänny Christian Bernerin asiantuntemuksen puoleen. Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun suodatustarpeisiisi.

 

Tero Aura

Product Manager

Filtration and Separation Equipment

 

CHRISTIAN BERNER OY

Direct: +358 9 2766 8324

Mobile: +358 405 65 30 70

tero.aura@christianberner.com

TopContent: Link (7757)
Default.Master