M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Pedro Gil ja Christian Berner aloittavat yhteistyön

2018-05-14

 

Pedro Gil on vahva ja luotettava toimija, joka valmistaa kiertomäntäpuhaltimia yli 150 vuoden kokemuksella.  Pedro Gil tarjoaa ratkaisuja useisiin teollisiin sovelluksiin. Tuotteet soveltuvat mm. jauheiden alipaine- ja ylipainekuljettimiin, erilaisten kaasujen kuljettamiseen sekä jätevesialtaiden ilmastukseen. Tuotteet täyttävät asianmukaiset tekniset vaatimukset ja soveltuvat useisiin eri kohteisiin aina leipomoteollisuudesta muoviteollisuuteen.

Pedro Gilin kiertomäntäpuhaltimet ovat kompakteja tehopakkauksia. Ne on helppo asentaa, huollon tarve on vähäinen ja mahdolliset huollot hoituvat tarvittaessa nopeasti ja helposti. Yksiköt säästävät tilaa, koska ne voidaan asentaa vierekkäin. Lisäksi käyttöpaneeli on todella monipuolinen: paine, lämpötila sekä kaikki tarvittava tieto on nähtävillä helposti. Myös kaukokäyttö onnistuu optiona.

Pedro Gilin kiertomäntäpuhaltimet ovat erittäin laadukkaita. Yhdistettynä Christian Bernerin teknisen laitetoimittajan osaamiseen, saa asiakas luotettavan tuotteen lisäksi parhaan palvelun.

Lisätietoja antaa:

Henrik Westerholm
toimitusjohtaja

Mobile: +358 405 50 47 66
Henrik.Westerholm@christianberner.com

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master