M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

piFlow®-alipainekuljettimet ovat paras vaihtoehto tyhjiötekniikan alalla

2018-03-26

 

Christian Berner toimittaa PIABin valmistamia laadukkaita piFlow®-alipainekuljettimia elintarvike-, lääke- sekä kemianteollisuuden haastaviin tarpeisiin. Turvallisuus sekä korkeat hygieniavaatimukset vaativat paljon myös kuljettimilta. Tehokkuus, suorituskyky ja korkea siirtokapasiteetti ovat avainasemassa alipainekuljetinta valittaessa. Korkeatasoinen tekniikka yhdistettynä toimintavarmuuteen ja energiatehokkuuteen, tekee piFlow -alipainekuljettimista maailman parhaita.

piFlow-alipainekuljettimet tuottavat alipaineen energiatehokkaasti käyttämällä COAX® -suuttimia, jolloin kuljettimesta tulee joustava, moduulirakenteinen ja äärimmäisen tehokas vakuumijärjestelmä. piFlow -alipainekuljettimet ovat helliä tuotteille, kestäviä ja kustannustehokkaita. Alipainekuljettimet ovat lähes huoltovapaita – yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen alipainekuljetin on kompakti paketti, jonka siirtokapasiteetti on parasta luokkaa. Myös mahdolliset varaosatarpeet hoituvat nopeasti ja tehokkaasti.

piFlow -alipainekuljettimet ovat suunniteltu USDA- ja GMP –suositusten mukaan. Kaikki materiaalit ovat FDA-hyväksyttyjä ja laitekokoonpanoihin voidaan toimittaa ATEX pöly- ja kaasuluokitussertifikaatit.

 

Ota yhteyttä Christian Bernerin asiantuntijaan. Autamme mielellämme jauhe- ja kuivaustekniikkaan liittyvissä asioissa.

Sami Rosenström

Tuotepäällikkö
Puh. 09 2766 8319
Gsm. 050-563 5447

sami.rosenstrom@christianberner.com

www.christianberner.fi

Lisätietoja löytyy täältä >>

Katso esimerkkivideo Youtubesta täältä >>

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master