M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Primixin staattiset sekoittajat – suorituskykyä ja korkealaatuista suunnittelua samassa paketissa

2018-05-09

 

Primixin staattiset sekoittajat löytyvät teknisen laitetoimittajan Christian Berner Oy:n valikoimista. Korkealuokkaiset Primixin staattiset sekoittajat valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella. Vuosien kehitystyö on tehty yhdessä prosessiteollisuuden kanssa ja staattiset sekoittajat ovat ehdottomasti alansa huippua – luotettavaa laatua prosessiteollisuuteen.

Primxin staattiset sekoittajat soveltuvat esimerkiksi veden ja jäteveden käsittelylaitoksiin, kemian ja petrokemian tai elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Tyypillisimmillään staattista sekoittajaa käytetään nesteiden ja kemikaalien sekoittamiseen, kuten esimerkiksi veden ja öljyn tai emäksisen nesteen tai kaasujen sekoittamiseen. Staattisia sekoittajia voidaan tehdä sekä muovista että teräksestä ja se soveltuu erilaisille lämpötiloille tai paineille.

KUSTANNUSTEHOKAS PRIMIXIN STAATTINEN SEKOITTAJA MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN 

Primixin etuna on kestävä ja huoltovapaa teknologia, joka tuo myös merkittävää kustannussäästöä. Lisäksi investointina Primix on edullinen ja maksaa itsensä nopeasti takaisin. Laitteessa ei ole liikkuvia osia, joten käyttö prosessiteollisuudessa on ongelmatonta ja sekoittamisen tulos tasalaatuista.  Primixin staattinen sekoittaja vähentää prosessin aiheuttamia painepulsseja joten prosessi on hyvin ennustettavissa.

Injektoreilla lisättävät aineet saadaan mukaan pääseokseen oikea-aikaisesti ja määräisesti, eli juuri ennen sekoittamista. Tämä tekee sekoittamisesta tehokkaampaa ja nopeampaa.

Ota yhteyttä, asiantuntijamme kertoo mielellään lisää Primixin staattisista sekoittajista.

Dick Björklund
Liiketoimintajohtaja
Process & Environment


Mobile: +358 400 558877

Dick.Bjorklund@christianberner.com

Lue lisää Primixin staattisista sekoittajista täältä >>

TopContent: Link (7757)
Default.Master