M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Qdos -annostelupumppusarja laajenee uudella Qdos20 – mallisarjalla

2018-03-19

Watson-Marlow täydentää suosittua Qdos -sarjaansa uudella venttiilittömällä ja itseimevällä Qdos20 -annostelupumpulla, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, tehokkuus, taloudellisuus ja helppokäyttöisyys. Kompakti natriumhypokloriittipumppu on nyt saatavilla Christian Berneriltä.

KUSTANNUSTEHOKAS ANNOSTELUPUMPPU KEMIKAALIEN ANNOSTELUUN

Helppokäyttöiset Qdos -annostelupumput ovat kustannustehokkaita: ei venttiileitä eikä tarvetta lisälaitteille. Merkittävää säästöä saavutetaan myös asennus- ja huoltokuluissa ja lisäksi Qdosin -annostelupumput ovat helppoja kalibroida. Vaivattomat Qdos -annostelupumput ovat tehokkaita ja tarkkoja – ehdottomasti annostelupumppujen terävintä kärkeä.

Kestävät Qdos -annostelupumput ovat suunniteltuja vaativiinkin olosuhteisiin. Vallankumouksellinen ReNu -pumppupää takaa tarkan, tasaisen ja toistettavan virtauksen vaihtelevissakin käyttöolosuhteissa.  ReNu pumppupää on tiivis, yhtenäinen komponentti, jonka vaihtamiseen ei tarvita edes työkaluja, erityisosaamista tai asiantuntijaa. Verrattuna tavallisen kalvopumpun huoltoon, Qdos vie aikaa ja vaivaa vain murto-osan, kyse on minuuteista.

Qdos -annostelupumput soveltuvat esimerkiksi juomaveden, jätevesien sekä jäähdytysvesien käsittelyyn sekä käyttöveden pH-tasaukseen. 

Lue lisää Qdos -annostelupumpun ominaisuuksista täältä .

Kysy lisää Christian Bernerin asiantuntijalta. Katsomme yhdessä teidän tarpeisiinne Qdos -sarjasta sopivan annostelupumpun.

Ismo Teerioja

Tuotepäällikkö

letkupumput, ilmapumput, tynnyripumput


Puh. 09-2766 8320
Gsm. 0400-302 585

ismo.teerioja@christianberner.com

 

Qdos -annostelupumppujen esite löytyy täältä >>

TopContent: Link (7757)
Default.Master