M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Raschigin edustus Christian Bernerille

2019-03-05

 

Christian Bernerin tuoteperhe kasvaa saksalaisen Raschigin tuotteilla.  Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on lämmön- ja aineensiirtoon sekä aineiden erotteluun tarkoitettujen laitteiden valmistaja ja tuottaja. Raschig on toiminut markkinoilla jo 128 vuotta ja perustaja Fritz Raschig keskittyi aluksi tervan tislauksessa käytettäviin laitteisiin. Tänä päivänä Raschig tunnetaan paremmin Raschig Ringin valmistajana.

Innovatiivisia ratkaisuja teollisuuteen - Raschig on enemmän kuin pelkkä satunnaispakkausten toimittaja.

Raschig Ringin lisäksi tehdas valmistaa tislauslaitteita, jotka ovat käytössä mm. kemian-, petrokemian-, öljynjalostus- ja kaasuteollisuudessa sekä erilaisia kolonnien sisustoja, joita käytetään mm. jakolaatikoissa, nesteen keräimissä, tukirakenteissa ja venttiilipohjissa. Hyvin suunnitellut välipohjat tarjoavat yleensä myös kustannustehokkaimman ratkaisun kolonniprojekteihin.

Tärkeät osatekijät optimaalisen pakkauksen saavuttamiseksi ovat jakolaitteiden, kerääjien ja tukien kattava mallivalikoima ja oikea muotoilu. Raschig kiinnittää erityisesti huomiota siihen, että nesteiden ja höyryn syöttö täytekappaleisiin on tasaista.  Valikoimasta löytyy sopiva tuote haastaviinkin prosesseihin, kuten likaaviin ja vaahtoaviin materiaaleihin ja saatavilla on laaja valikoima eri malleja ja materiaaleja. Jakolaitteet ja välijakolaitteet ovat testattuja monissa eri virtauksissa, fyysisissä olosuhteissa ja tuotantovaatimuksissa.

Täytekappaleista löytyy metallisia, muovisia ja keraamisia vaihtoehtoja ja valikoimasta löytyy sekä strukturoituja että satunnaispakkauksia. Paremmat virtaukset, pienempi painehäviö ja parempi hyötysuhde saavutetaan usein hyvällä suunnittelulla ja yhteistyöllä.

Pisaranerottimissa suunnittelu on avaintekijä. Raschig etsii aina parhaan suhteen painehäviön ja virtauksen erottelukyvyn välillä. Tyypilliset käyttökohteet ovat erilaiset kompressorit ja tuulettimet, jotka voivat vahingoittua esimerkiksi vesipisaroista. Toimintaperiaatteena on, että kaasuvirrassa olevat partikkelit törmäävät pisaranerottimen lankoihin tai seinämiin, joista niitä hallitusta kerätään talteen. Olipa sitten kyseessä perinteinen punottu lanka- tai siipierotin, niin Raschigin valikoimasta löytyy vaihtoehtoja sekä metallisina että muovisina.

Raschig tarjoaa laajan valikoiman, teknisen asiantuntemuksen, suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa.

Ole yhteydessä Christian Bernerin asiantuntijaan, etsimme teille parhaan ratkaisun Raschigin tuotevalikoimasta.

Dick Björklund
Business Area Manager
Process & Environment

Mobile: +358 400 558877
Dick.Bjorklund@christianberner.com

Raschigin sivuille tästä >>

Lataa linkeistä esitteet

RASCHIG Super-Ring PLUS-251 esite (pdf)

Raschig Process Technology Division - Brochure.pdf

TopContent: Link (7757)
Default.Master