M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Suosittu Grundfosin Smart Digital -pumppusarja laajenee

2018-02-12

 

Uudet Smart Digital XL -annostelupumput nyt Christian Berneriltä.

 

Christian Berneriltä löytyy kattava valikoima Grundfosin helppokäyttöisiä digitaalisia annostelupumppuja vaativaan ja tarkkaan kemikaalien annosteluun.  Suosittu pumppusarja laajenee Smart Digital XL-pumpuilla.

Uusissa Smart Digital XL -pumpuissa on laaja säätöalue, joten pumpulla voi annostella erilaisia määriä. Optiona pumppuihin on saatavilla ainutlaatuinen virtamittaus, joka mahdollistaa tarkan annostelun myös häiriötilanteissa, kuten vastapaineen vaihteluissa tai ilmakuplien esiintyessä pumpattavassa nesteessä.  

Pumpuissa on laaja materiaalivalikoima, joka sopii lähes kaikille kemikaaleille. Pumput ovat myös helppokäyttöisiä ja helposti asennettavissa. Grundfosin pumput ovat kustannustehokkaita ratkaisuja haasteellisiin annostelutehtäviin teollisuudessa, laboratorioissa sekä vesihuollossa.

Laadukkaat Grundfosin annostelupumput löytyvät Christian Bernerin valikoimista. Christian Bernerin asiantuntija valitsee sopivimman mallin juuri teidän tarpeisiinne. Smart Digital -pumppujen varastomallit nopeasti ja kätevästi Lohjan varastostamme.

Grundfosin Smart Digital -annostelupumput ovat fiksu valinta.

 

Kysy lisää:
Salla Häkkinen

Myyntipäällikkö, Grundfos-annostelupumput, instrumentit
Puh. 09-2766 8325
Gsm. 045-77311775

salla.hakkinen@christianberner.com

Tutustu uusiin Grundfosin Digital Smart XL-pumppuihin täältä>>

TopContent: Link (7757)
Default.Master