M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

A-SAFE jatkaa menestystarinaa

2018-04-27

Brittiläisen A-SAFEn innovatiiviset törmäyssuojat on vastaanotettu loistavasti Suomessa. A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat lähes kaikkialle: teollisuuteen aina perinteisestä teollisuudesta elintarviketeollisuuteen, varastoihin, alueiden rajaamiseen sekä liikenne- ja kulkureittien ohjaamiseen.

Kiinnostus A-SAFEn ratkaisuihin on ollut huikeaa. A-SAFEn ylivoimaiset törmäyssuojat suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. Lisäksi tuotteet ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä. A-SAFEn törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu – tuotteita voidaan moduuliensa ansioista uusiokäyttää ja läpivärjätyn polymeeripohjan takia ne ovat myös lähes huoltovapaita. 

KOEKÄYTÖSTÄ LISÄTILAUKSIIN – MATKALLA TURVALLISEMPAA JA KUSTANNUSTEHOKAAMPAA YMPÄRISTÖÄ.

 A-SAFEn törmäyssuojia löytyy jo useista suomalaisista yrityksistä. Moni yritys aloitti kokeilumielessä tuotteiden testaamisen esimerkiksi varastossa tai tuotantolaitoksessa suojaamalla tiettyjä osa-alueita. Koekäytön jälkeen A-SAFE on vakuuttanut toimijat ja lisähankintoja tehdään myös yritysten muihin tiloihin. Tuotteet ovat myös hygieenisiä ja esimerkiksi elintarviketeollisuudessa helppohoitoisuus on saanut kiitosta.

Christian Berner on toimittanut törmäyssuojat useaan kohteeseen paikoilleen asennettuina. Asennuspalvelusta yritykset ovat olleet erityisen tyytyväisiä -  yrityksen henkilöstö voi keskittyä omaan tekemiseen, kun asennustyö tulee valmiina pakettina yhdessä törmäyssuojien kanssa.

Jari Liikkanen asentamassa törmäyssuojia ETRA:n logistiikkakeskukseen Hämeenlinnassa.

Myös yhä useampi suomalainen yritys on kiinnostunut A-SAFEn tarjoamista mahdollisuuksista, koska joustava materiaali tuo kustannussäästöä pitkässä juoksussa. Kiinteistöihin kohdistuvat vauriot vähenevät, säästöä tulee korjauskuluissa ja uusien törmäyssuojien hankinnoissa. Ja mikä tärkeintä, törmäyssuojat suojelevat ihmisiä! Turvallinen työskentely-ympäristö vähentää myös mahdollisia tapaturmia.

Lisäksi A-SAFE on hyvännäköinen ja virtaviivainen ratkaisu. Tuotantolaitokset, varastot ja erilaiset työmaat näyttävät hyviltä, keltainen huomioväri erottuu selkeästi ja tuoteperheen yhdenmukainen ulkoasu antaa vaikutelman suunnitellusta kokonaisuudesta ja toimintaympäristöstä. Ja myös lisäarvoa yritykselle, kun turvallisuuteen liittyvät asiat on huolehdittu viimeisen päälle.

A-SAFEn ylivoimaisuuden voi todeta tästä videosta,

A-SAFEn tuotteet löytyvät teollisen laitetoimittaja Christian Bernerin valikoimista. Palkittu A-SAFE on maailman ensimmäisen joustavan polymeeripohjaisen törmäyssuojan valmistaja, jonka ylivoimaan luottavat monet kansainväliset brändit, mm. Coca Cola, Jaguar ja Heineken.

 

Lisätietoja antaa:

Henrik Westerholm

Toimitusjohtaja

p. 040-550 4766

henrik.westerholm@christianberner.com

TopContent: Link (7757)
Default.Master