M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

A-SAFEn törmäyssuojat nyt myös Ruotsista ja Norjasta

2018-01-31

Brittiläisen A-SAFEn innovatiiviset törmäyssuojat löytyvät nyt teollisen laitetoimittaja Christian Bernerin valikoimista Suomen lisäksi myös Norjasta ja Ruotsista. Yhteistyö A-SAFEn kanssa aloitettiin Christian Bernerin Suomen yksikön kanssa keväällä 2017. Myönteinen vastaanotto Suomen markkinoilla johti yhteistyön laajentamiseen myös Norjaan ja Ruotsiin. A-SAFEn törmäyssuojajärjestelmää edustaa nyt vahva pohjoismainen toimija lähes koko Skandinaviassa.

Palkittu A-SAFE on maailman ensimmäisen joustavan polymeeripohjaisen törmäyssuojan valmistaja. Maailmanlaajuisesti käytetyt ratkaisut suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen A-SAFEn törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu – tuotteita voidaan moduuliensa ansioista uusiokäyttää ja läpivärjätyn polymeeripohjan ansiosta ne ovat myös lähes huoltovapaita. Törmäyssuojat soveltuvat myös ulkokäyttöön ja ne kestävät UV-säteilyä ja säävaihtelua. A-SAFEn törmäyssuojien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

A-SAFEN TÖRMÄYSSUOJAT SAIVAT HYVÄN VASTAANOTON SUOMESSA

 ”Keväällä 2017 laajensimme perinteisen laitetoimittajan roolista myös turvallisuuden ja suojauksen puolelle. Suojaamme nyt myös toimittamamme laiteratkaisut ympäristön kolhuilta, samoin turvaamme laitteiden läheisyydessä työskentelevät ihmiset.”, kertoo Christian Bernerin toimitusjohtaja Henrik Westerholm ja jatkaa: ”Törmäyssuojien vastaanotto on ollut huikea. A-SAFE on pieni investointi turvallisempaan ja tehokkaampaan työympäristöön. Pitemmällä aikavälillä investointi maksaa itsensä takaisin alentuneilla korjaus- tai laitteiden uusimiskustannuksilla.”

BOREALIS LUOTTAA A-SAFEN JOUSTAVAAN TÖRMÄYSSUOJAAN

Christian Bernerin edustamat A-SAFEn törmäyssuojat toimitettiin asennettuna myös Borealis Polymersille Porvooseen. Polyolefiineja ja peruskemikaaleja valmistava Borealis Polymers Oy on Pohjoismaiden suurin öljynjalostuksen ja kemianteollisuuden keskus.

Borealiksella tehdään jatkuvasti määrätietoista työtä korkean turvallisuuskulttuurin ylläpitämiseksi. Tavoitteena on tapaturmaton työpaikka ja sen eteen tehdään töitä joka päivä. A-SAFEn joustavat törmäyssuojat ovat mainio vaihtoehto Borealikselle. Päätös A-SAFEn tarjoamien törmäyssuojien osalta oli helppo, koska A-SAFE suojaa henkilöstöä ja laitteita, on näkyvä ja virtaviivainen ratkaisu Borealiksen tuotantolaitokseen.

MONIKÄYTTÖINEN A-SAFE SOVELTUU LÄHES KAIKKIALLE

A-SAFEn tuotteet sopivat loistavasti perinteiseen teollisuuteen, mutta hygieenisyytensä ansiosta myös elintarvike- sekä panimoteollisuuden tarpeisiin. Myös maailman johtavat virvokkeiden valmistajat Heineken ja Coca-Cola luottavat A-SAFEn törmäyssuojiin. Myös autojätit Jaguar ja Land Rover käyttävät A-SAFEn törmäyssuojia tuotannossaan.

Lisätietoja antaa:

Henrik Westerholm

toimitusjohtaja

puh. +358 (0) 40 5504 766

henrik.westerholm@christianberner.com

A-SAFEn joustavista törmäyssuojista lisäinfoa täältä

TopContent: Link (7757)
Default.Master