M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

CABB -yhteistyö laajentui - A-SAFEn törmäyssuojat Kokkolan yksikköön

2018-10-15

CABB Oy kuuluu saksalaiseen kemianalan konserniin ja valmistaa kasvinsuojeluaineita sekä lääkeaineiden välituotteita isoille kansainvälisille toimijoille.  Christian Berner on toimittanut Kokkolan tehtaalle prosesseihin tarvittavaa laitteistoa ja nyt yhteistyö laajentui myös turvallisuuden puolelle A-SAFEn törmäyssuojien myötä.

 

Turvallisuus ennen kaikkea

Kokkolan tehtaalla on kuusi tuotantolinjaa, joissa valmistetaan suuria määriä maatalouskemikaaleja, niiden vaikuttavia ainesosia sekä farmaseuttisia välituotteita. Prosessit ovat vaativia ja monisäkeisiä, lisäksi prosesseissa käytetään vaarallisia kemikaaleja, joiden käsittely vaatii äärimmäistä varovaisuutta. Kemianteollisuuden prosesseja säädellään tiukasti ja CABB:llä ollaan hyvin tietoisia vastuullisuudesta osana tehtaan toimintaa. CABB ei tee kompromisseja turvallisuudesta – tehtaalla panostetaan laatuun, prosessiketjuihin ja käytännön toimintaan.

Ketjun yhtenä lenkkinä ovat A-SAFEn törmäyssuojat, jotka suojaavat sekä putkistoja että linjoja vaativissa olosuhteissa. Tuotanto tapahtuu osittain ulkona ja alueella on myös raskasta liikennettä. Etenkin ulkona tarvitaan näkyviä suojaratkaisuja suojelemaan prosessia, kalustoa sekä tehdasalueella työskenteleviä ihmisiä. A-SAFEn törmäyssuojien keltainen väri näkyy kauas vuodenajasta riippumatta ja läpivärjätty materiaali ei haalistu edes auringonpaisteesta.

”Keskustelujen yhteydessä myös turvallisuusasiat nousivat esille. CABB:llä oli tarve suojata ulkoalueilla tapahtuvaa toimintaa ja erityisesti kysyntää oli pitkäikäisille ja näkyville suojille, jotka kestävät sääolosuhteiden vaihtelua, törmäyksiä sekä suojaavat myös vahingoilta”, kertoo Henrik Westerholm Christian Berneriltä.

Keltainen huomioväri näkyy kauas. Materiaali kestää myös säävaihtelua.

A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin. CABB:llä asennettiin järeämpiä A-SAFE Atlas -suojia ulkoalueille ja sisälle varastoon A-SAFE RackGuard -suojat turvaamaan hyllyjä törmäyksiltä. Joustavan rakenteensa ansiosta törmäyssuojat ovat myös kustannustehokas vaihtoehto. Kalliita uusinta- ja korjauskuluja ei tule, koska törmäyksen jälkeen törmäyssuojat palautuvat alkuperäiseen muotoonsa.

”Pitkäaikainen yhteistyö Christian Bernerin kanssa vakuutti myös A-SAFEn osalta. Saimme luotettavaa asiantuntijapalvelua myös turvallisuuden saralla. Turvallisuudesta ei meillä tingitä, kaikessa toiminnassa pyrimme suojaamaan koko prosessiketjun ja etenkin ihmiset. A-SAFEn törmäyssuojat vastasivat kaikkia odotuksiamme. Lisäksi ne soveltuvat mainiosti myös ulkotiloihin ja kestävät rannikkokaupungin säävaihteluita”, kertoo tehdaspalvelupäällikkö Sami Heikkinen CABB:ltä.

A-SAFE RackGuard -törmäyssuojat CABB:n varastossa.

Christian Bernerillä iloitaan yhteistyön laajenemisesta. Hyvä, pitkäaikainen asiakassuhde erilaisten koneiden ja laitteiden tiimoilta otti ison askeleen myös turvallisuuden puolelle.

”Voimme palvella asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Kokkolan CABB on hieno esimerkki siitä, miten asiakassuhde kasvaa myös luottamussuhteeksi. Turvallisuus on todella tärkeää CABB:lle ja meillä Christian Bernerillä oli ilo auttaa myös turvallisuuteen liittyvissä asioissa”, kertoo Henrik Westerholm.

***

CABB-konserni on johtava maailmanlaajuinen kemiallisten välituotteiden ja lopputuotteiden valmistaja Euroopassa ja Aasiassa ja työllistää n. 1000 työntekijää. Konsernin pääkonttori on Saksassa ja Kokkolan tehdas on yksi viidestä tuotantolaitoksesta. Kokkolan liiketoimintayksikössä työskentelee n. 200 työntekijää.

CABB:n sivuille täältä >>

TopContent: Link (7757)
Default.Master