M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Berner mukana A-SAFEn #iNEX18 -tapahtumassa Manchesterissa

2018-10-17

A-SAFEn ensimmäinen ”International Export Conference”, #iNEX18, järjestettiin yrityksen päämajassa Manchesterissa. Kansainvälinen jälleenmyyjäverkosto kokoontui kolmen päivän ajan A-SAFEn Innovation Centerissä.  Ohjelmassa oli perehtymistä tuotteisiin, kokemusten jakamista sekä verkostoitumista. Christian Berneriltä mukana oli toimitusjohtaja Henrik Westerholm. Hänen mielestään kansainvälinen #iNEX2018 -konferenssi oli arvokas kokemus: tiukasti asiaa hyvän tuotteen ympärillä, hienoja kohtaamisia sekä A-SAFEn henkilöstön ja kansainvälisten jälleenmyyjien kanssa, paljon uusia ideoita ja ajatuksia toteutettaviksi myös Suomeen.

 

#iNEX18 -konferenssissa keskusteltiin tuotetietouden lisäksi paljon turvallisuuteen liittyvistä asioista. Erityisen tärkeä aihe oli BSI:n (Britsh Standards Institution) PAS13 -käytäntö, josta saatu informaatio oli silmiä avaava! ”Perception is a wonderful thing, right” -osiossa käsiteltiin työturvallisuuden näkökulmasta törmäyssuojien vaatimuksia ja miten standardisoitujen tuotteiden määräykset suojaavat työtapaturmilta ja säästävät jopa ihmishenkiä. Työturvallisuus on kansainvälinen asia. PAS13 -käytäntö mullistaa käsityksen työpaikan turvallisuudesta kaikilla teollisuuden aloilla, jokaisessa työpaikassa ja jokaisen työntekijän hyväksi maasta riippumatta.

A-SAFE keeps you safe also in Finland!

Joustavia törmäyssuojia valmistava A-SAFE on jo vuodessa saavuttanut melkoisen suosion myös Suomessa.  Törmäyssuojia on toimitettu useisiin tuotantolaitoksiin ja logistiikkakeskuksiin. Jo tutustuminen A-SAFEn tehtaaseen ja henkilöstöön antoi lisää pontta A-SAFEn edustamiseen Suomessa. Puhumattakaan tuotteiden testauksista ja konkreettisista demonstraatioista, jotka vahvistivat näkemystä A-SAFEn mahdollisuuksista myös kotimaisilla markkinoilla. Työturvallisuus on A-SAFEn koko toiminnan kulmakivi. Tuotteet testataan säännöllisesti, ne ovat tutkitusti parhaita ja kustannustehokkaita joustavuutensa ja kestävyytensä ansiosta.

A-SAFEn James Smith avasi, miten tärkeää työturvallisuuden kannalta on tuotteiden standardisointi. Ihmisillä on tapana ajatella, että turvallisuusasiat ovat mietittynä viimeisen päälle, mutta onnettomuuden sattuessa näin ei olekaan”, kertoo Henrik Westerholm. ”Brittiläinen PAS13 on käytössä maailmanlaajuisesti ja myös lähes koko Euroopassa – ja luonnollisesti ahkerassa käytössä Englannissa. Kun tuotteiden törmäyskestävyydet ovat hyväksyttyjä virallisen tahon sekä annettujen normien mukaan ja asennukset on tehty PAS 13 käytäntöjä noudattaen, on tuotantolaitos turvallinen työntekijöille. Esimerkiksi vahingon sattuessa PAS13 on Englannin viranomaisille tuttu ja helpottaa asioiden käsittelyä viranomaisportaassa. ”

”PAS13 -käytäntö nostaa A-SAFEn turvallisuusratkaisut uudelle tasolle. Kansainväliset suuryritykset, kuten Nestle, DHL, Jaguar ja Land Rover luottavat A-SAFEn törmäyssuojiin toiminnassaan ja arvostavat BSI:n antamaa suositusta. PAS13 on arvokas työkalu kaikille, jotka vastaavat työturvallisuudesta ja näkisin, että myös Suomessa olisi käyttöä tälle käytännölle”, toteaa Henrik Westerholm.

Keep safe with A-SAFE. Seuraavaa #iNEX2019 -konferenssia odotellessa.

 

Esittelyvideo A-SAFE ja PAS13

Tutustu tarkemmin British Standards Institutioniin täältä >>

TopContent: Link (7757)
Default.Master