M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Berner mukana Puupäivässä 2.11.2018

2018-10-26

Helsingin Messukeskuksen Siivessä järjestettävä valtakunnallinen Puupäivä on rakennusalan vuosittainen kärkitapahtuma, joka kokoaa yhteen puu- ja rakennusalan ammattilaiset, yritysjohdon ja yhteiskunnalliset vaikuttajat. Puupäivässä mukana myös Christian Berner Oy, tule sinäkin mukaan! Christian Bernerin tärinänvaimennustekniikan ammattilaisen löydät osastolta kuusi.

Tärinäneristysratkaisut tekevät puutalosta miellyttävämmän asua

 

Puukerrostalorakentamisessa on hyvä huomioida tarvittavat tärinänvaimennusratkaisut jo suunnitteluvaiheessa. Puurakentamisessa käytetään keveämpiä runkomateriaaleja, jolloin myös erilaiset äänet kantautuvat selkeämmin esimerkiksi kerrosten välillä.

Tärinäneristyksellä parannetaan sekä ilma- että askeläänen eristystä eri tilojen välillä ja vähennetään värähtelystä aiheutuvaa runkomelua. Christian Bernerin edustamat Sylomer ja Sylodyn -tärinäneristystuotteet luovat hiljaisempia asuinympäristöjä sekä tekevät elämisestä miellyttävämpää. Tärinäneristystuotteet sopivat myös ekologiseen puurakentamiseen – tärinäneristysmateriaalit ovat kestävä ja pitkäikäinen valita.

Lämminhenkinen puurakentaminen yhdistettynä nykyaikaiseen tärinänvaimennustekniikkaan takaa täydellisen asumisnautinnon.

Tule tapaamaan Christian Bernerin asiantuntijaa osastolle numero kuusi. Autamme teitä löytämään parhaat mahdolliset tärinänvaimennusratkaisut juuri teidän kohteeseenne.

Tuomas Laitinen
Product Manager
Vibration Technology

Mobile: +358 407 762133
Tuomas.Laitinen@christianberner.com

Lue lisää tärinäneristystuotteista täältä>>

Puupäivän sivuille täältä>>

 

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master