M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Berner on ostanut Röchling Leripa Papertech Service Oy:n

2014-01-14

Christian Berner on ostanut Röchling Leripa Papertech Service Oy:n, joka on menestyvä huolto- ja kunnossapitoyritys ja osa kansainvälistä eturivin teollisuusmuovien ja keramiikan valmistajaa Röchling Groupia.  Olemme jo vuodesta 1936 vastanneet Leripan tuotevalikoiman myynnistä Pohjoismaissa ja 15.01.2014 allekirjoitetun yrityskaupan myötä nyt myös huollosta ja kunnossapidosta. Röchling Leripa Papertech Service Oy:n palvelut integroidaan Christian Berner Oy:n tarjontaan, joka entisestään vahvistaa ja täydentää Christian Berneriä paperitekniikan tuotteiden ja huollon toimittajana. Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme Pohjoismaisilla markkinoilla entistä laajemman palvelukonseptin niin tuotteiden kuin huollon ja kunnossapidon osalta.

Paperitekniikan huolto- ja kunnossapito, Christian Berner Oy, uuden Lohjan yksikön palvelut

Säännöllinen huolto pidentää tuotteiden käyttöikää, vähentää kulumista ja näin parantaa käyttövarmuutta ja laatua. Tarjoamme 30 vuoden kokemuksella ja kovalla ammattitaidolla paperiteollisuuden vedenpoistokaluston huollon ja kunnossapidon. Teemme tarvittaessa asiakkaallemme kokonaisvaltaisen huolto- ja korjaussuunnitelman, joka sisältää katselmuksen, huollon/korjaukset, asennuksen ja takuun sekä tarvittaessa turvalliset ja joustavat kuljetukset ympäri Suomea. Yrityskaupan myötä Lohjan koko kokenut huoltohenkilöstö siirtyy Christian Bernerin palvelukseen.

Tutustu tyypillisiin tarjoamiimme vedenpoistokaluston kunnostustoimenpiteisiin tästä

Pyrimme kokonaisvaltaiseen palveluun ja kaiken perustana on ehdoton tarkkuus!

Yhteystiedot:
HUOM! Lohjan puhelinnumerot säilyvät samoina, sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@christianberner.com

Kalle Dahlberg, Paikallisjohtaja (Lohjan yksikkö) Christian Berner Oy,
Puh: +358 50 5012 692 email: karl.dahlberg@christianberner.com

Jari Miettinen, Tuotantopäällikkö (Lohjan yksikkö) Christian Berner Oy,
Puh: +358 40 7396 934 email: jari.miettinen@christianberner.com

Henrik Westerholm, Toimitusjohtaja, Christian Berner Oy,
Puh: +358 40 5504766 email: henrik.westerholm@christianberner.com

TopContent: Link (7757)
Default.Master