M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Berner Oy:n joululahja Saimaan vesistölle

2018-12-17

Tänä vuonna olemme tukeneet perinteisten joulutervehdysten sijaan Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaa ja Kalusto kuntoon -kampanjaa. Pidä Saaristo Siistinä ry on tehnyt töitä puhtaiden vesistöjen puolesta vuodesta 1969. Myös tänä vuonna Christian Berner Oy on mukana mahdollistamassa veneilyn ja retkeilyn kestävää tulevaisuutta ja puhtaampaa vesiympäristöä.

Huoltoalukset ovat yhdistyksen tärkeimpiä työkaluja, ja nyt edessä on huoltoalus M/S Roope-Saimaan uusiminen. Kalusto kuntoon -kampanjan kautta kerätyt lahjoitukset ovat tärkeä askel kohti uutta alusta. Kalusto kuntoon -kampanjan tavoitteena on saada Pidä Saaristo Siistinä ry:n Saimaan toiminta-alueelle tiloiltaan ja toimintavarmuudeltaan juuri retkisatamien huoltotyöhön ja järviluonnon puhtaanapitoon soveltuva uusi alus. Nykyinen alus on tullut tiensä päähän, sillä se on tehnyt raskasta työtä ja palvellut vesilläliikkujia jo lähes 40 vuoden ajan.

Me Christian Berner Oy:ssä kunnioitamme luontoarvoja ja haluamme olla mukana säilyttämässä puhtaita vesistöjä myös tuleville sukupolville. Tukemalla Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaa, osallistumme tärkeään työhön saaristoluonnon hyväksi.

Pidetään yhdessä huolta Saimaasta! Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Pidä Saaristo Siistinä Ry:n sivuille tästä >> https://www.pidasaaristosiistina.fi/

TopContent: Link (7757)
Default.Master