M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Bernerille toimisto myös Tampereelle!

2019-02-13

Nyt palvelemme entistä paremmin asiakkaitamme myös Tampereen seudulla. Uusi toimistomme sijaitsee Technopoliksen tiloissa Tohlopissa. Järvimaisemissa sijaitseva Technopoliksen Mediapolis on vain kymmenen minuutin matkan päässä keskustasta erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

 

Oman lisämausteensa antaa sijainti keskellä suomalaista televisiohistoriaa”, kertoo toimitusjohtaja Henrik Westerholm.Olemme miettineet toimistoa Tampereelle jo jonkin aikaa. Tampereella sijaitsee monta teollisuuden asiakasyritystämme ja haluamme palvella heitä entistä paremmin. Myös rekrytointi vauhditti toimiston hankintaa. Uusi tuotepäällikkömme Tatu Lastikka on tamperelainen ja oli aika ryhtyä sanoista tekoihin. Technopoliksen tilat soveltuvat meille loistavasti ja businessympäristöstä löytyvät myös hyvät kokoustilat ja jopa saunatilat”.

Tampereen toimistolla työskentelee pysyvästi tuotepäällikkö Tatu Lastikka vastuualueinaan pumput ja instrumentit kunnalliselle sektorille ja teollisuuteen. Toimisto toimii tarvittaessa tukikohtana myös Vantaan myyntitiimille.

Toimisto Tampereella palvelee loistavasti myös Vantaan myyntitiimiä. Tarvittaessa tapaamiset voidaan sopia myös Tampereelle Vantaan myyntitiimin kanssa. Ja tokihan toimistolla voi käydä Tatua moikkaamassa – aina keitetään kahvit vierailijoille”, kertoo Henrik.

Tampereen toimisto avataan 25.2.2019.

Nähdään nääs Tampereella!

Löydät meidät osoitteesta:

Technopolis Mediapolis

Tohlopinranta 31
33270 Tampere

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master