M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Haluamme auttaa pitämään vesistömme ja saaristomme puhtaina!

2017-10-04

Jokaisen panos merkitsee!

Vesillä liikkuessa Itämeren ongelmat näkee konkreettisesti. Toimitusjohtajaamme Henrik Westerholmia huolettaa eniten Itämeren rehevöityminen ja sen aikaansaama sinilevien lisääntyminen. "Jokaisen panos on tärkeä, ja yksi helpommista tavoista vaikuttaa ympäristön tilaan on kaikenlaisen roskaamisen lopettaminen. Veneillessä on myös tärkeää tyhjentää septitankki imutyhjennysasemaan sekä yleisesti pitää vene sellaisessa kunnossa, ettei siitä esimerkiksi valu öljyjä veteen" toteaa Henrik. "PSS ry tekee tärkeää ympäristötyötä ja osaltaan mahdollistaa matkaveneilyä muun muassa ylläpitämällä jätepisteitä ja kuivakäymälöitä sekä imutyhjennysasemia" Henrik Westerholm kiittelee.

Työpaikka mukana pohjapesuhankkeessa 

Christian Berner Oy on PSS ry:n tukija. Yhteistyö alkoi pari vuotta sitten PSS ry:n pesupaikkahankkeen tiimoilta, kun Turun Hirvensaloon Ramstedtin telakalle rakennettiin veneiden pesuvedet suodattava pohjanpesupaikka.

Valmistimme PSS ry:lle veneiden pesuvesien suodatusjärjestelmän, joka sijoitettiin Ramstedtin Telakalle. Pyrimme muutenkin monin tavoin parantamaan ympäristön tilaa tuomalla markkinoille muun muassa energiaa ja raaka-aineita säästäviä ratkaisuja. Toimitamme myös tekniikkaa teollisuudessa ja kunnissa syntyneen jäteveden puhdistamiseen.

Henrik Westerholm kertoo: "Olen liikkunut saaristossa koko ikäni. En voisi kuvitella merta parempaa ympäristöä rentoutumiseen. Meri ja erityisesti saaristo ovat rakkauteni ja veneily ja mökkeily ykkösharrastukseni.
Suosittelen Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenyyttä kaikille vesilläliikkujille!"

Lue PSS ry:n artikkeli " Kuukauden suosittelija Henrik Wsterholm - PSS ry on matkaveneilyn mahdollistaja" kokonaan tästä

Lue lisää veneiden pesuvesien suodatinjärjestelmästä tästä

TopContent: Link (7757)
Default.Master