M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

PulPaper messut 3.-5.6.2014 Helsingin Messukeskus

2014-01-21

 

Olemme mukana  kansainvälisillä PulPaper 2014 messuilla 3.-5.6.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Christian Berner ja yhteistyökumppanit tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita paperitekniikkaan. Kahdeksatta kertaa järjestettävä tapahtuma kerää yhteen maailman huippuasiantuntijat, suurimmat yritykset ja niiden johdon sekä alan uusimmat innovaatiot.

Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat myös samaan aikaan järjestettävät PulPaper 2014 konferenssi, jonka teemana on tänä vuonna ”Biofuture for Mankind” sekä  IMPC (The International Mechanical Pulping Conference). Paperi-insinöörit liitto viettää samalla 100-vuotisjuhliaan.

TEEMA: Uudistuvat energianlähteet - biopolttoaineet teollisuuden käytössä
Osastollamme voit tutustua erilaisiin laitteisiin ja ratkaisuihin mm. biomassan polttamiseen meesauuneissa sekä biopolttoaineiden tuotannossa käytettäviin prosessilaitteisiin.

UUTTA: Paperitekniikan huolto- ja kunnossapito nyt osa Christian Berner Oy:n tarjontaa
Christian Berner on ostanut Röchling Leripa Papertech Service Oy:n, joka on menestyvä huolto- ja kunnossapitoyritys. Säännöllinen huolto pidentää tuotteiden käyttöikää, vähentää kulumista ja näin parantaa käyttövarmuutta ja laatua.
Tule tutustumaan palvelukonseptiimme.

Tervetuloa osastollemme 6 c 51 tutustumaan Christian Bernerin ja yhteistyökumppaneiden tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Esittelemme mm.:

Paikka ja aika: 3.-5.6.2014, Helsingin Messukeskus
Osastomme: 6 c 51 

Tutustu messujen ja tapahtumien tarkempaan ohjelmaan sekä rekisteröidy tästä 

Tervetuloa!

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master