M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Voit odottaa enemmän perinteikkäältä Christian Berneriltä

2016-10-20

LogobyteHarjoitettuamme 120 vuotta teknistä kauppaa Pohjoismaissa, on aika päivittää yrityskuvamme siihen, mitä kaikkea Christian Berner on tänään. Yrityksemme on kehittynyt yksittäisten tuotteiden myyjästä kokonaisuuksien ja ratkaisujen toimittajaksi. Tarjoamme huipputeknistä osaamista ja haluammekin nyt visualisoida sen, että olemme aktiivisia ja haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa.

Uusi tuotemerkkistrategia

Christian Bernerillä olemme käyneet läpi tämän päivän menestystekijöitä ja tutkineet erilaisten analyysityökalujen avulla sitä, kuinka voisimme kehittyä entistä paremmiksi. Näyttää siltä, että teemme paljon asioita oikein, mutta asiakkaamme haluavat meiltä vielä enemmän apua, aktiivisuutta ja tiiviimpää yhteistyötä..

Päivitetty logo ja uudet värit

Ihminen ja pyörä ovat edelleen jäljellä edellisestä logostamme, nyt vain modernimmassa muodossa. Symboli kuvastaa meidän ja asiakkaidemme tiivistä yhteistyötä ja oranssi väri tuo energiaa ja aktiivisuutta. Voit odottaa enemmän kertoo lupauksestamme, jonka annamme asiakkaillemme ja partnereillemme – että annamme enemmän.

Lanseeraus Pohjoismaissa

Uusi profiilimme tullaan lanseeraamaan loppuvuoden 2016 aikana kaikilla Pohjoismaisilla markkina-alueillamme.

Lisätiedot, ota yhteyttä:
Henrik Westerholm, TJ Christian Berner Oy, tel 040 5504 766
E-mail: henrik.westerholm@christianberner.com, www.christianberner.fi

TopContent: Link (7757)
Default.Master