M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

WTW:n ioniselektiiviset anturit menestyvät vaativissakin kohteissa

2008-12-22

WTW:n ioniselektiiviset ammonium- ja nitraattitypen mittausanturit edustavat uusinta mittaustekniikkaa ja toimivat ilman näytteen suodatusta tai reagensseja. Anturit eivät vaadi laitevalmistajan määräaikaishuoltoa, vaan käyttöhenkilökunta voi suorittaa itse laitteiden tarvitsemat pienet huoltotoimenpiteet. Investointikustannusten lisäksi myös käyttökustannukset ovat huomattavasti perinteisiä analysaattoreita edullisemmat, joten nyt myös pienemmillä jätevedenpuhdistamoilla on mahdollisuus hankkia luotettavat typen on-line mittaukset.

Kollegamme Ruotsissa ja Norjassa ovat myyneet WTW:n tuotteita hyvällä menestyksellä jo vuosikymmenien ajan ja vuoden 2008 alusta saimme on-line mittausten edustuksen myös Suomeen. Oman asiantuntemuksemme lisäksi meillä on käytössämme yhteispohjoismaisen tiimin tuki, jonka avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme haastaviinkin tarpeisiin.

Ennen kuin aloitimme laitemyynnin Suomessa, halusimme vielä itse varmistua laitteiden toimivuudesta. Testasimme AmmoLyt® Plus 700 IQ ammoniumtypen mittausanturia Helsingin Veden Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle tulevassa vedessä helmikuussa 2008. Anturi toimi kohteessa luotettavasti hankalista prosessiolosuhteista huolimatta ja asiakas hankki laitteen itselleen koejakson päätyttyä.

Lataa raportti Viikinmäen koeajosta.

Laajan mittausalueensa ansiosta ioniselektiiviset mittausanturit soveltuvat lukuisiin kohteisiin kunnallisessa ja teollisuuden jätevedenkäsittelyssä. Tämän vuoden aikana olemmekin myyneet parikymmentä ioniselektiivistä ammonium/nitraattimittausta jätevedenpuhdistamoiden tulevaan veteen, ilmastuksen ohjaukseen ja lähtevään veteen sekä kaatopaikkojen suotovesien mittaukseen.

Lue lisää WTW:n on-line mittauksista.

 

 

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master