M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Fillflex täyttökoneet

Fillflex on laaja valikoima täyttökoneita monenlaisille juokseville aineille. Tyypillisiä annosteltavia ovat esim. hillot, hunaja, tahnat, majoneesi, jogurtti, shampoo, astianpesuaine, voiteet sekä erilaiset väriaineet, hapot ja öljyt. Fillflex toimittaa myös räätälöityjä kokonaisratkaisuja, johon täyttöyksikön lisäksi voidaan valita käyttötarpeeseen sopivat pumppu, venttiilit ja muut tarvikkeet. 

Fillflex täyttökoneita ja tarvikkeita:

Fillflex Compact 

Monikäyttöinen perusmalli, joka sopii useimpiin sovelluksiin. Ohjausyksikkö, moottori ja pumppu muodostavat konaisuuden. Fillflex Compactiin voidaan valita joko hammaspyörä- tai lohkoroottoripumppu, useita eri venttiili-, ejektori- ja liitinversioita riippuen pumpattavasta aineesta. Saatava myös konetyyppi jaksottaiselle täytölle.
Lataa esite ja lue konetyypistä lisää tästä

Fillflex Split Mobile 

Täyttökonetyyppi on varustettu lohkoroottoripumpulla ja sopii sovelluksiin, joissa tarvitaan korkeaa kapasiteettia ja/tai pumpattava aine on jäykkää tai sisältää isompia partikkeleita.
Lataa esite ja lue konetyypistä lisää tästä

Fillflex Split Wall 

Fillflex Split Wall annostelijassa on erillinen ohjausyksikkö.  Pumpputyyppi voidaan valita sovelluksen/tarpeen mukaan (katso pumpuvalikoima Fillflex Split Wall).
Lataa esite ja lue konetyypistä lisää tästä 

Pumput Fillflex Split Wall 

Sekä Fillflex Compactiin, että Fillflex Split Mobileen voidaan valita pumpputyyppi sovelluksen mukaan. Fillflex Split Wallissa on erillinen ohjausyksikkö, joka antaa vapauden valita laajasta valikoimasta pumpputyyppejä.
Lataa esite ja tutustu pumppuihin tästä 

Tarvikkeet ja täydennysosat
Laaja valikoima erilaisia täydennysosia ja tarvikkeita:
- siirtopumput syöttösuppiloille
- ulostuloventtiilit, takaiskuventtiilit 
- liittimet, adapterit, putket, kannat
- letkut, suppilot, kahvat, jalkakytkimet jne. 

 Rördelar, Fillflex
TopContent: ProductGroup (12853)
Default.Master