M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Törmäyssuojat pylväiden suojaamiseen

A-SAFE iFlex Column Protector törmäyssuojat pylväiden suojaamiseen

iFlex Column Protector törmäyssuoja suojaa pylväitä iskuilta ja vaurioilta. Joustavaa törmäyssuojaa on saatavissa moduuleina, joka soveltuu kaikkiin neliön ja suorakaiteen muotoisiin pylväisiin. Myös korkeus on säädeltävissä – paloja voidaan asentaa useita päällekkäin. Törmäyssuojaa on saatavilla sekä keltaisena että mustana ja värejä yhdistelemällä huomioarvo on taattu.

iFelx Column Protector on helppo ja nopea asentaa ja ne ovat helposti muunneltavissa ja käytettävissä uudestaan. Joustavan rakenteensa ansiosta ne vaimentavat iskuja ja palautuvat muotoonsa. Joustavuutta on lisätty ainutlaatuisella ilmakanavalla, joka antaa tuotteelle entistä paremman kestävyyden törmäyksissä.  Lukitussysteemi on tiivis ja se suojelee pylvästä joka suunnasta. Myös pintamuotoilun rakenne suojelee pylvästä trukin haarukan iskuilta.

Tuotteet säilyvät hyvännäköisinä vuodesta toiseen, ne eivät naarmuunnu eikä läpivärjäyksen ansioista tarvita edes maalausta.  Tuotteet ovat myös hygieenisiä ja helppo pitää puhtaina.

Tuotteet ovat testattuja ja verifioituja TÜVn toimesta. 

TopContent: Product (28919156)
Default.Master