M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Törmäyssuojat teollisuuden liikenteen ohjaamiseen

A-SAFE Traffic iFlex törmäyssuojat teollisuuden liikenteen ohjaamiseen

Traffic iFlex törmäyssuojat ovat suunniteltu suojaamaan ihmisiä, rakenteita sekä koneita ja laitteita liikkuvan kaluston törmäyksiltä.

iFlex Traffic törmäyssuojat ovat vahvoja, pitkäikäisiä ja ne näkyvät hyvin. Joustavan rakenteensa ansiosta ne vaimentavat iskuja, palautuvat muotoonsa ja ehkäisevät myös lattiavaurioita. I Flex törmäyssuojat ovat kustannustehokkaita: ei kalliita uusimiskuluja eikä lattia- tai hyllyvaurioiden korjauskuluja. Tuotteet säilyvät hyvännäköisinä vuodesta toiseen, ne eivät naarmuunnu eikä läpivärjäyksen ansioista tarvita edes maalausta.  Tuotteet ovat myös hygieenisiä ja helppo pitää puhtaina.

Moduuliensa ansioista tuotteet ovat helppoja asentaa ja ne ovat muunneltavissa sekä käytettävissä uudestaan. Innovatiivisen törmäyssuojan kiinnitysosat mahdollistavat kiinnityksen useampaan muotoon ja ovat sovellettavissa mainiosti jo olemassa oleviin tiloihin. 

Markkinoiden vahvimmat iFlex Traffic törmäyssuojat järjestävät tuotantolaitoksen toiminnot, optimoivat tuottavuuden ja ehkäisevät onnettomuuksia.  Törmäyssuojia on saatavilla sekä matalana että korkeana sekä iFlex Traffic+ versiona, jossa järeämpi alaosa suojaa koneiden törmäyksiltä ja kevyempi yläosa ohjaa jalankulkuliikennettä.

Tuotteet ovat testattuja ja verifioituja TÜVn toimesta. 

 

TopContent: Product (14008373)
Default.Master