M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Kraitec suoja- ja kitkamatot

KRAITEC® matot suojaavat herkkiä vesi- ja muun eristyksen rakenteita. Matot ovat kierrätyskumia ja valmistettu valikoidusta kumimateriaalista, sidoksena on käytetty polyuretaania. 

KRAITEC® suojamatot Top, Protect ja Step ovat kestäviä vaativissakin olosuhteissa. Kraitec mattoja käyttävät väiaikaiseen sekä pysyvään suojaukseen niin johtavat kattorakenteiden valmistajat kuin monet asennusyritykset.

KRAITEC® Top matto soveltuu hyvin suojaukseen tasakatoissa, viherkattorakenteissa, terasseilla ja parkkihalleissa. 

KRAITEC® Protect soveltuu erityisesti haastaviin kohteisiin, jossa suojaukselta vaaditaan kestävyyttä niin käytössä kuin käsittelyssä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi tunnelit, joissa liikutellaan raskaita lasteja ja suoritetaan maansiirtotöitä.

KRAITEC® Step laatat soveltuvat täydellisesti käytettäviksi terasseilla ja parvekkeilla. Laatat on helppo asentaa ja laaja värikartta antaa mahdollisuuden visuaalisesti näyttäviin toteutuksiin. 

KRAITEC® Protect antislip ja special antislip kitkamatot  on valmistettu kierrätyskumista ja niitä käytetään tavarankuljetuksissa suojaamaan kuormaa iskuilta, kovalta käsittelyltä sekä estämään kuormaan liikkeet kuljetuksen aikana.

 

 

TopContent: ProductGroup (11954)
Default.Master