M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Suodatinpatruunat, Graver

Stratum-C, Graver

Esisuodatinpatruunat valmistetaan puhallussulattamalla esimerkiksi polypropyleenistä. Patruunat sopivat kaikkiin teräspesiin. 

Loppusuodattimet ovat laskostettuja, jolloin saadaan mahdollisimman suuri suodatuspinta-ala. Molempia tyyppejä on saatavana joko absoluutti- tai nominaalisuodattimina. 

Absoluuttisuodattimessa esim. huokoisuusaste 0,2 µm tarkoittaa, että suodatin pidättää kaikki 0,2 µm suuremmat partikkelit.

Nominaalisuodattimessa 0,2µm osa isommista partikkeleista voi mennä suodattimen läpi. Esimerkki: Graverin 0,2 µm QMC  patruunalla jää suodattimeen 95% 0,2 µm partikkeleista ja 1,0 µm partikkeleista jää suodattimeen 100%. Graverillä on myös kaasuille tarkoitettuja suodattimia. 

UUTUUS: Gravertech on tuonut markkinoille uuden ruiskupuristamalla valmistetun suodatinpatruunasarjan Stratum. Stratum A on absoluuttisuodatin ja Stratum C on nominaalisuodatin. Suodatusasteet Stratum A 0,5 µm....70 µm ja Stratum C 0,5 µm.....75 µm.
Patruunakoot 10",20",30" ja 40". Suodatinpatruunat on tehty nykyaikaisella, uusimmalla tekniikalla, mikä takaa suodattimille tasalaatuisuuden ja varman toiminnan.

QMA

FDA ja USP hyväksytty, Beta 5000 –testattu suodatinpatruuna. Soveltuu erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden suodatustarpeisiin. Patruuna voidaan sanitoida kuumalla vedellä tai höyryllä tai autoklaavata. Suodatusaste 0,2 – 10,0 µm (absol.)

QMC

FDA ja USP hyväksytty suodatinpatruuna soveltuu erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden suodatustarpeisiin. Patruuna voidaan sanitoida kuumalla vedellä tai höyryllä tai autoklaavata. Suodatusaste 0,1 – 10,0 µm (nomin.)

PMC

Edullinen, FDA ja USP hyväksytty, Beta 50 –testattu suodatinpatruuna. Suodatusaste 0,2 – 50,0 µm (nomin.).

MBA

Erittäin edullinen suodatinpatruuna esim. ultrapuhtaan veden ja teollisuuden suodatustarpeisiin. Suodatusaste 1 – 75 µm (absol.)

VTEC®

Ainutlaatuinen polyesterikalvon rakenne mahdollistaa erittäin tehokkaan suodatuksen. Soveltuu erityisesti ultrapuhtaan veden suodatukseen puolijohde-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa. Suodatusaste 0,05 – 1,0 µm (absol.). Integrity test suoritettu tehtaalla.

ZTEC-B

Polyethersulfonista (PES) valmistettu suodatinpatruuna valmistetaan ISO 7 –luokan puhdastilassa ja se soveltuu erityisesti juomateollisuuden suodatustarpeisiin, esim. oluelle, viinille ja virvoitusjuomille. Suodatusaste 0,2 – 0,65 µm (absol.). Integrity test suoritettu tehtaalla

WaterTEC

Edullinen PES-suodatinpatruuna erityisesti veden suodatukseen. Suodatusaste 0,05 – 0,65 µm (absol.)

TefTEC

PTFE suodatinpatruuna valmistetaan ISO 7 –luokan puhdastilassa, joten se soveltuu erinomaisesti ilman suodatukseen elintarvike- ja lääketeollisuudessa. Voidaan käyttää myös aggressiivisten kemikaalien suodatukseen. Suodatusaste 0,05 – 1,0 µm (absol.). Integrity test suoritettu tehtaalla

TopContent: ProductGroup (37538)
Default.Master