M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

ROBALON®

Erinomaiset fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet perustuvat raaka-aineen äärimmäisen korkeaan molekyylipainoon sekä tarkasti valikoituihin lejeeraaviin lisäaineisiin. Lyömätön lopputulos saadaan aikaan Ziegler –menetelmällä, maksimaalisella polymerointiasteella ja kyllästämällä molybdeenisulfiitti kuivarasva-aineella (poikkeuksena tyyppi W). ROBALON syntyy sintrauspuristimissa hitaan ja tarkoin kontrolloidun lämmönsiirron avulla korkeassa paineessa ja pitkällä puristusajalla. Ainoastaan tämä valmistusmenetelmä takaa jännityksettömän materiaalin, jolla on ylivoimainen kulutuskestävyys.

ROBALON on saatavana puolivalmisteina aina 12 m pituuksiin saakka ilman jatkoksia tai hitsaussaumoja. Kysy myös valmiiksi koneistettuina tai aihioina haluamiisi mittoihin!

ROBALON-S, MOS2-rasvalisäys, vakiolaatu, verkkoutettu, musta

ROBALON-Z, suurempi MOS2-rasvapitoisuus, mahdollisimman alhaisen kitkan saavuttamiseksi ja tahmeiden aineiden tarttumisen estämiseksi, tummanharmaa

ROBALON-E, antistaattinen laatu, musta

ROBALON-W, puhdas luonnonvalkoinen laatu ilman rasvalisäystä, hyväksytty elintarvikekäyttöön. Erittäin hyvä sähköneristyskyky.

ROBALON-RM, Vertaansa vailla olevat liuku- ja kulutusominaisuudet oikeaan hintaan! Robalon-laatu, joka muodostuu erikoisseoksesta Robalon-S –materiaalia sekä tarkistetusta ja puhdistetusta kierrätysmateriaalista samaa korkealuokkaista materiaalia.

Valikoimassamme mm. levyt, tangot, putket, listat, jyrsityt profiilit sekä valmiiksi koneistetut tuotteet.

TopContent: ProductGroup (11910)
Default.Master