M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Nitraattitypen mittaus

NitraLyt® Plus 700 IQ

Uudenaikainen ioniselektiivinen (ISE) mittausmenetelmä mahdollistaa nitraattitypen mittauksen suoraan prosessista ilman näytteen suodatusta tai reagensseja. Lisävarusteena saatava paineilmapuhdistus pitää mittausanturit puhtaana pidempään.

Mittauselektrodit toimitetaan aina tehtaalta valmiiksi kalibroituna. Niiden vaihto sujuu nopeasti ja helposti käyttäjältäkin, joten huoltosopimuksen tekeminen ei ole välttämätöntä.

Anturissa on irrotettava anturikaapeli, mikä helpottaa huomattavasti anturin siirtoa ja puhdistusta

Kaikissa IQ-sarjan antureissa on integroitu ylijännitesuoja. Ylijännitesuojaus estää antureiden rikkoutumisen esim. ukonilmalla.

NitraVis® 701/705 IQ     UUTUUS!

UV-valoon perustuva nitraattimittaus suoraan altaasta, ilman reagensseja tai näytteen suodatusta. Laaja aallonpituusalue (200-720 nm) parantaa mittauksen luotettavuutta.  

Anturiin integroitu ultraäänipuhdistus vähentää puhdistustarvetta, optiona saatavissa lisäksi paineilmapuhdistus. Anturiin on tarvittaessa saatavana myös kiintoaine- tai COD-mittaus. 

NitraVis 701/705 NI IQ uutuusanturilla voidaan erotella NO2 ja NO3 tarkasti, joten se soveltuu erikoiskohteisiin, joissa NO2 mittaustieto on tärkeä.

TresCon® -prosessianalysaattorit

Jatkuvatoimisilla TresCon-analysaattoreilla voidaan mitata mm. NOx, NH4, PO4-P ja kokonais-P esim. jätevedestä.

 

 

TopContent: ProductGroup (11828)
Default.Master