M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Sameusmittaus

VisoTurb® 700 IQ   

Altaaseen tai putkeen asennettava digitaalinen sameus- ja kiintoaineanturi juoma- ja prosessivesien sekä lähtevän jäteveden laadun valvontaan.   

Ainutlaatuinen ultraäänipuhdistus minimoi anturin likaantumisen ja siten varmistaa luotettavan mittaustuloksen. Anturissa ei ole vaihdettavia osia, joten se on käytännössä huoltovapaa.

Digitaalisen anturin tiedot säilyvät sen omassa muistissa, mikä mahdollistaa anturin kalibroinnin myös muualla kuin mittauspisteessä, esim. laboratoriossa. Anturissa on irrotettava anturikaapeli, mikä helpottaa huomattavasti anturin siirtoa.

Kaikissa IQ sarjan antureissa on integroitu ylijännitesuoja. Ylijännitesuojaus estää antureiden rikkoutumisen esim. ukonilmalla.

Turb 2120 

Turb 2120 sameusmittari soveltuu juoma- ja prosessivesien laadun valvontaan. ISO 7027 standardin mukainen mittausmenetelmä takaa tarkan ja pysyvän kalibroinnin. 

Ainutlaatuinen ultraäänipuhdistus minimoi anturin likaantumisen ja siten varmistaa luotettavan mittaustuloksen. Fysikaalinen ilmakuplan estojärjestelmä eliminoi mahdollisten ilmakuplien aiheuttamat mittausvirheet.

 

TopContent: ProductGroup (11828)
Default.Master