Paksuista pastakastikkeista, marinadeista tuorejuustoon ja sileään hummukseen… Terlet Terlocool on täydellinen laite kylmien kastikkeisen ja niiden välituotteiden valmistukseen. Terlet Terlocool nopeuttaa prosesseja ja takaa pidemmän säilyvyyden lopputuotteille.
Terlocoolin käyttö tekee prosessista joustavamman ja tehokkaamman. Terlocool voi aloittaa tuotteen jäähdytyksen heti lämpökäsittelyn jälkeen, joten tuotteen jäähtyminen saadaan nopeaksi ja tehokkaaksi. Tämä mahdollistaa keittimen käytön nopeasti uudelleen, samalla kun Terlocool tekee jäähdytystyön.
Menetelmä luo lisää prosessikapasiteettia lisäämällä jäähdyttimen käyttöastetta ja välitön jäähdytys lisää joustavuutta ja bakteriologista turvallisuutta. Terlocoolin etuna on myös se, että laite voidaan helposti mukauttaa tuotteen viskositeettiin ja haluttuun lämpötilaan. Esimerkiksi alentamalla pyörimisnopeuksia voidaan vähentää seokseen siirtyvän energian määrää ja pitää lämpötilan tasaisena.